Taart informatie

De taart wordt gemaakt van biscuitgebak in de smaken
vanille of chocolade. Biscuitgebak is een cake zonder
toevoeging van boter, hierdoor is de cake lekker
luchtig.

 

De vulling van de taart kan bestaan uit:
- botercrème (standaard vulling)
- botercrème extra (mix met banketbakkersroom)
- banketbakkersroom
- Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom)
- bavaroise
- diverse soorten jam
- mascarpone (mix met 4 vruchten jam)

Botercrème is beschikbaar in de volgende smaken:
speculaas, pistache, praliné, hazelnoot, tiramisu,
vanille, bosvrucht, framboos, kers, passievrucht,
aardbei en kokos.

Bavaroise is beschikbaar in de volgende smaken:
chipolata, chocolade, hazelnoot, caramel, tiramisu,
cappuccino, yoghurt-kersen, tropical, bosvrucht,
banaan, citroen, framboos, kers, aardbei en mango-
abrikoos.

De taart wordt bekleed met marsepein of rolfondant.

Een stapeltaart is voorzien van houten of plastic
stokjes (dowels) en vetvrij karton (houdt u hier s.v.p.
rekening mee). Door de stokjes wordt de taart op de
juiste manier gestapeld en door het vetvrije karton kan
de taart gemakkelijk per laag worden aangesneden.

De decoratie die de taart afmaakt is volledig met de
hand gemaakt. U kunt zich voorstellen dat dit minimaal
4-5 uur per taart duurt (en soms veel langer). Plaatst u
daarom uw bestelling s.v.p. minimaal 4 weken van
tevoren.

 

De taart wordt volledig naar uw wens gemaakt en voor
de meest uiteenlopende gelegenheden.
Tip: houdt er rekening mee dat niet iedereen dezelfde
smaak heeft en dat u er wellicht goed aan doet om
bijvoorbeeld ook een (kleine) "ouderwetse" slagroom
schnitt aan te bieden.

 

Attentie: de taart dient in de doos in een koelkast
bewaard te worden en is maximaal een week
houdbaar.

De prijs van een taart is op aanvraag.